Ambu® Airway Management Trainer

1550,00  (Hinnat ilmoitettu verottomina)

– Aktiivinen opiskelijan suorituksen valvonta
– Kaikki intubointitekniikat
– Helppo puhdistus ja ylläpito

Ambu Airway Management Trainer on tarkoitettu eri intubaatiotekniikoiden opettamiseen kaikilla tunnetuilla putkilla ja supraglottisen ilmatien laitteilla.

9 varastossa

Kuvaus:

Pään vasen puoli on avonainen ja mahdollistaa opiskelijan suorituksen valvonnan. Nielun ja henkitorven seinämät ovat läpinäkyviä, joten opiskelija pystyy seuraamaan putken kulkua kurkussa. Jos hampaisiin kohdistuu liikaa painetta, äänimerkki auttaa opiskelijaa korjaamaan virheet. Signaalin herkkyys on säädettävissä. Intuboinnin vaikeutta voidaan säätää eri potilastyyppien simulointia varten.

Ambu Airway Management Trainer on suunniteltu kaikkien nykyaikaisten ilmatien hallintatekniikoiden harjoitteluun. Sillä on mahdollista harjoitella orotrakeaaliputken, larynxmaskin, Combitube™-putken, nasotrakeaaliputkien, nasofaryngeaalisten putkien, endotrakeaaliputkien ja Guedel-putkien asettamista.

Ambu Airway Management Trainer on helppo puhdistaa ja ylläpitää. Kaikkiin osiin pääsee käsiksi ilman työkaluja.

Ambu Airway Management Trainer simuloi tarkasti suun, sierainten, hampaiden, kielen, nielun, kurkunpään, kurkunkannen, äänihuulten, henkitorven, ruokatorven ja keuhkojen rakenteita. Pään realistinen nostaminen ja kallistaminen antaa todellisen tuntuman. Pää, kaularanka ja leuka liikkuvat aidosti simuloiden tärkeitä anatomisia muutoksia intuboinnin aikana.

Ambu Airway Management Trainerissa on myös elektroninen hammasanturi, joka ilmaisee liian suuret ylähampaisiin kohdistuvat voimat.

Airway Management Trainerille suositellaan seuraavia kokoja:

  • Intubaatioputki 8 mm
  • Nasotrakeaalinen putki 7 mm
  • Larynxmaski, koot 3 ja 4