Ambu® IV Trainer

690,00  (Hinnat ilmoitettu verottomina)

– Realistista harjoittelua
– Vaihdettava iho ja suonet
– Indikaattoripaneeli

Ambu IV Trainerilla harjoitellaan kanyylien ja katetrien asettamista, nesteinfuusion ja lääke-injektion antoa, verinäytteiden ottoa sekä pulssin mittaamista.

Varasto loppu

Kuvaus:

Ambu IV Trainer on todentuntuinen harjoitteluväline. Erityisessä muotoilussa on kolme laskimoa ja yksi valtimo. Radialispulssia voidaan simuloida manuaalisesti, ja se tuntuu IV-käsivarren ranteessa.

Vaihdettava iho ja vaihdettavat suonet on valmistettu lateksista. Reiät sulkeutuvat lävistyksen jälkeen, joten harjoituskäsivarren käyttöikä on pitkä. Ranne liikkuu ja käsivarsi kiertyy, joten kättä voidaan taivuttaa luonnolliseen asentoon katetria kämmenselkään asennettaessa.

Nestesäiliö on harjoituskäsivarren sisällä, joten erillistä tilaa vievää säiliötä ei tarvita. Venttiilijärjestelmä vähentää ilmataskujen muodostumista verisuoniin. Monikäyttöinen kantokotelo toimii sekä pestävänä alustana että suojaavana kantolaukkuna. Siinä on myös kiinnike, johon infuusioteline voidaan asentaa helposti. Indikaattoripaneeli antaa tietoja jokaisesta verisuonesta. Opiskelija saa välittömän palautteen esimerkiksi siitä, onko infuusio tehty oikein.