Desifiointipyyhe Teccare control 90 kpl paketti

8,15  (Hinnat ilmoitettu verottomina)

Kuvaus:

TECcare® CONTROL tarjoaa turvallisen ja tehokkaan, yksivaiheisen siivous- ja desinfiointimenetelmän, joka soveltuu kaikille laitteille ja pinnoille. CONTROL on erittäin tehokas bakteereja, viruksia, sieniä, itiöitä ja mykobakteereja vastaan. Se ei sisällä klooria eikä alkoholia, joten tuote on käyttäjälle turvallinen, ihoa ja limakalvoja ärsyttämätön sekä elintarviketurvallinen. Tuotteen käyttöturvallisuus on ihan omalla TECcare -tasolla, sillä käyttövalmiilla Control-nesteelle ja -desiliinalle on myönnetty Suomessa Allergiatunnus alkuvuodesta 2022.

 • CONTROL on laajakirjoinen desinfiointiaine:
  Tehokkaan lyyttisen ominaisuuden vuoksi CONTROL tuhoaa mikrobin solurakenteen. Laajat testaukset akkreditoiduissa laboratorioissa osoittavat korkean tason tehon hyvin nopeilla kontaktiajoilla bakteereille, viruksille ja sienille.
 • Erittäin pieni kemikaalipitoisuus ja kuitenkin samalla erittäin tehokas:
  CONTROL ei sisällä klooria, alkoholia tai vetyperoksidia. Tuotteen kemikaalipitoisuus on hyvin pieni, joten Control on ärsyttämätön ( dermatologisesti tutkittu herkälle iholle ), syövyttämätön, elintarviketurvallinen, eikä tuotetta ole luokiteltu myrkylliseksi.
 • Yksivaiheinen puhdistus ja desinfiointi:
  CONTROL on samalla sekä pesevä että desinfioiva ja tuotetta on helppo annostella, joten käyttö on suoraviivaista ja helppoa.
 • Soveltuu kaikille pinnoille, eikä jätä mitään jäämiä:
  CONTROL on vesipohjainen pH-neutraali desinfiointiaine, jossa on vain pieni määrä syövyttämättömiä kemikaaleja. Tämä tekee CONTROL:ista turvallisen käyttää kaikille pinnoille kaikissa ympäristöissä.