Monitoimivasara

29,50  (Hinnat ilmoitettu verottomina)

Monitoimivasara, 15 toimintoa

Kuvaus:

Vasaraksi suunniteltu musta monitoimivasara on luotettava työkalu monenlaisiin tehtäviin. Tässä monipuolisessa työkalussa on peräti 15 erilaista toimintoa, ja siinä yhdistyvät vasaran voima ja täydellisen työkalulaatikon käytännöllisyys.

Tämän monitoimityökalun sydän on sen tehokas vasara, jonka avulla voit naulata nauloja ja tehdä pieniä korjauksia helposti. Olitpa sitten kotona, rakennustyömaalla tai telttailemassa – tämä vasara osoittautuu korvaamattomaksi avuksi joka tilanteessa.

Musta monitoimivasara tarjoaa kuitenkin paljon muutakin kuin vain kovaa toimintaa. Erilaisilla veitsillä varustettuna olet hyvin varusteltu leikkaamaan köysiä, avaamaan pakkauksia tai tekemään pieniä leikkaustöitä. Integroidut ristipää- ja uraruuvitaltat eri kärkineen mahdollistavat elektronisten laitteiden, huonekalujen tai muiden esineiden korjaukset helposti.

Mutta ei siinä vielä kaikki! Monitoimityökalussa on myös käytännöllinen säädettävä jakoavain ja pihdit, jotka helpottavat muttereiden, ruuvien ja muiden elementtien löysäämistä. Tästä monitoimityökalusta on sinulle suuri apu, olipa sinun tarpeen koota tai purkaa jotain.

Kaikki nämä vaikuttavat ominaisuudet on pakattu ohueen ja kompaktiin muotoiluun, joka mahtuu helposti käteen ja painaa vain 450 grammaa. Ei enää raskaita työkalulaatikoita tai tilaa vieviä laitteita – tämä monitoimityökalu on täydellinen yhdistelmä tehoa ja keveyttä.

Ja ikään kuin tämä ei olisi tarpeeksi, musta monitoimityökalu toimitetaan laadukkaassa nylonkotelossa, mikä varmistaa, että sitä voidaan säilyttää turvallisesti ja helposti ulottuvilla. Voit helposti kiinnittää sen vyöllesi tai kantaa sitä laukussasi ja se on aina valmiina, kun tarvitset sitä.

Musta monitoimityökalu on välttämätön kumppani tee-se-itse-harrastajille, ulkoilun harrastajille ja ammattilaisille. Lukuisten toimintojensa ja kompakti muotoilunsa ansiosta se edustaa monipuolisuutta ja luotettavuutta kaikissa tilanteissa. Hanki tämä monitoimityökalu nyt ja ole valmis kaikkiin haasteisiin!